Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
500 γρ. κρέας πεσκαντρίτσας
2 ντομάτες μέτριες ζεματισμένες και ξεφλουδισμένες
120 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε λεπτές, μεγάλες φέτες
500 γρ. φετουτσίνια ή μακαρονάκι
ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
500 γρ. κρέας πεσκαντρίτσας
2 ντομάτες μέτριες ζεματισμένες και ξεφλουδισμένες
120 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε λεπτές, μεγάλες φέτες
500 γρ. φετουτσίνια ή μακαρονάκι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.2. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν, οπότε και τις βγάζουμε.
3. Προσθέτουμε την πεσκαντρίτσα και την τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.
4. Προσθέτουμε τις ξεφλουδισμένες ντομάτες σε φέτες και τις αφήνουμε να βράσουν. 5-7 λεπτά πριν γίνουν επαναφέρουμε τις γαρίδες και τις σκεπάζουμε με λεπτές, μεγάλες φέτες από τυρί φέτα.
5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε μέχρι να διαλυθεί το τυρί. Ανακατεύουμε με το βρασμένο ζυμαρικό και σερβίρουμε.
|